Oreo Frappe - Reteta BELEA

Oreo Frappe Tutorial

Salut prieteni! Astazi va invatam cum sa faceti un frappe oai-leu pentru zile calde de vara. E usor de facut si merita! 20 de lei unu la terasa, acasa il faci cu vreo 5 lei. Reteta originala e pe TIKTOK, cont: @liketodrink.

Ingrediente:
3 biscuiti oreo clasici
lapte
cafea
gheata
frisca
menta

Dex explicativ:
oreo clasici= nu d-aia slim

Mod de preparare:
Se adauga 3 biscuiti oreo intr-un pahar, peste care se toarna lapte cald (dupa ochi). Dupa adaugarea laptelui, zdrobim biscuitii pana se amesteca cu laptele. Adaugam cata gheata vrem, dupa care sus, turnam cafeaua. Deasupra de tot punem niste frisca si ca ornament, 2 frunzulite de menta si niste biscuiti sfarmati bine si presarati deasupra la frisca.
ATENTIE: IN CAZ CA NU AVETI MENTA SI NU GASITI LA PENNY, CA AIA VAI DE EI, SI NU VRETI SA MERGETI LA UN MAGAZIN MAI DE DOAMNE AJUTA, CAUTATI MENTA PE MARGINEA DRUMULUI PANA GASITI. AVETI GRIJA DE UNDE O LUATI PENTRU CA SA NU FIE PISATA DE CAINI/BOSCHETARI/CAINI BOSCHETARI/BOSCHETARI CAINI! IN CAZUL IN CARE E URINATA, O BAGATI IN APA, EVENTUAL TURNATI SI PUR SI DOAMNE AJUTA. PENTRU O POZA NU O SA MURITI! ADICA NU E NECESAR SA MANCATI SI MENTA.

In final, ar trebui sa va iasa ca in video, dar o sa va iasa asa:
Va uram pofta buna si sa mai treceti pe la noi pe BLOG! 

Cu sinceritate si urari bune, 
2 prosti.



Comments

  1. Nu prea mă dau în vânt după oreo după o vreme, dar am încercat această rețetă cu soția mea și a ieșit de nota 10. Vă mulțumesc pentru că împărtășiți aceste rețete cu noi, iar de acum voi utiliza această rețetă zilnic.

    O zi bună și poftă mare vă doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MULTUMIM pentru acest comentariu dragut ca tine si sotia ta! Va dorim pofta mare si sa mai treceti pe la noi pe BLOG pentru noi retete minunate!!!!!!!!

      Delete
  2. Lucaz recomanda, e foarte bun, am asteptat cu sufletul la gura o noua postare, sunt fericit ca v-ati decis sa mai postati alta reteta mirobolanta

    ReplyDelete

Post a Comment