Cookies cu ciocolata - CEA MAI BUNA RETETA!

Coockies cu ciocolata - RETETA ez


Salut prieteni! Revenim cu o reteta nemaipomenita dupa un dezastru colosal cu niste mini savarine. Dezamagiti fiind, am cautat o reteta mai usoara si am ramas impresionati, astfel incat am facut reteta asta 2 zile la rand. Reteta e aici, dar o sa fie prea dulci, asa ca schimbati gramaju' dupa cum zicem noi: https://vm.tiktok.com/ZSawUwoF/

Ingrediente:

3 ciocolate: 1 Kandia amaruie si 2 Milka cu lapte
100g unt
100g faina
30g cacao
1 lingurita praf de copt
1 lingurita sare
4 oua
350g zahar

Mod de preparare:

Topim ciocolata si untul pe bain-marie (BEI MARRY) (adica pui o cratita cu apa la fiert si alta cratita deasupra in care pui ciocolata si untul si amesteci pana e cremoasa). O lasam putin sa stea, intre timp punem toate prafurile intr-un vas: faina, cacaua, praful de copt si sarea. Le amestecam. Dupa luam alt vas in care punem zaharul si ouale si le batem cu mixerul aproximativ 5 minute. Peste spuma cu ou si zahar adaugam ciocolata topita si amestecam. Apoi la final adaugam si prafurile peste aceasta compozitie si amestecam din nou. Lasam compozitia la frigider vreo juma de ora. Luam niste tavi si punem hartie de copt, dupa care scoatem compozitia din frigider si cu o lingurita luam o cantitate potrivita si o asezam pe tava. Aveti grija sa le puneti la o distanta maricica, deoarece un cookie isi va dubla volumul. Noi le-am si ornat cu bucatele de ciocolata si pudra. Puteti pune ce vreti pe ele.

In final, ar trebui sa va iasa ca in video, dar o sa va iasa asa:

Va uram pofta buna si sa mai treceti pe la noi pe BLOG!

Cu sinceritate si urari bune, 
2 prosti.


Comments

  1. ff tare chear ami place miine ami fac - Cueb impostoru

    ReplyDelete
  2. multumesc leam mancat sunt deliciuase

    ReplyDelete
  3. instructiuni neclare, mi s-a blocat penisul in aluat

    ReplyDelete
  4. fuarte frumos, tinetio tot asa. astept unban, STAN E FORTA LSPD ULUI

    ReplyDelete
  5. dc nu va faceti mai bn un canal de yt si postati acolo lmao, foarte frumis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. abia facem o poza, dapai sa si filmam. am sta 10 zile la editat doar pt ca sa scoatem unele parti si sa nu parem prosti PENTRU CA NU STIM CE FACEM. :)))) avem totusi niste videouri cand invartim clatita-n aer. vreo 7 failuri si una reusita.

      Delete

Post a Comment